Anetka a její život

aneb Co jste o mně chtěli vědět, ale báli jste se zeptat :)

Pohádkový Bangkok

Published by Anetka under on 17:34
Ahojky všichni, kdo čtete můj blog,

dnes jenom krátce - bohužel, jelikož jsem po celodenním ťapkání v Bangkoku opravdu hodně unavená - ale byl to neskutečně nádherný den! Včera večer jsme přiletěli z Phuketu do Bangkoku a byla docela legrace pozorovat pana taxikáře, který nám nerozuměl skoro ani slovo, jak se prodíral těmi maličkými uličkami města, aby nás dopravil až na místo. Byl to ale šikulka největší - i když bez trochy toho thajského zanadávání se to neobešlo :)

Dneska to bylo naprosto pohádkově krásné! Od brzkého rána jsme pobíhali s Borískem a Míšou po Bangkoku, navštívili ty nejvíznamnější památky města - Grand Palace, City Temple, Wat Phong se obrovským Ležícím Buddhou a svezli se na lodi po řece. Ah, jsem pořádně unavená, ale stálo to opravdu za to!

A také se stala jedna moc a moc zvláštní věc, se kterou jsem tedy opravdu nepočítala - ale to je jedno veeeeelikánské tajemství, které se dozvíte až po mém příjezdu do Čech - do té doby ani slovíčko :) Mlčím jako hrob - to jen abych vás tak trochu nenápadně navnadila :)

Zítra nás čeká další náročný den - vstáváme již v šest, v sedm odjíždíme, takže co nejdříve hupky dupky do postýlky :) Slibuji, že co nejdříve napíšu podrobný zápis všeho, co se stalo, ale jaksi jsem hnána jít spát :)

Přeji vám všem krásnou dobrou noc a posílám velikánský pozdrav z Bangkoku!!!



Anetka

PS: Závitky s masem jsou naprosto skvělé!!!

3 komentářů:

Unknown řekl(a)... @ 12. února 2010 v 17:49

Jo, maso :) ... me tak napada, jdu si udelat steak...

Unknown řekl(a)... @ 12. února 2010 v 18:23

to se nekdo ma !! my chceme taky - muzeme prijet ? jen jestli neprehanis a nelakujes na ruzovo. a coze je to prekvapeni ?

Unknown řekl(a)... @ 17. února 2010 v 15:30

Anetko, jaké je to velké tajemství, co se Ti přihodilo tak tajuplného? Rádi si dál počteme o Tvém dobrodružství. Jakub a Miloš z Taiwanu.

Okomentovat